Kontakt & information

PRISER OCH BETALNING

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

ÅNGERRÄTT

Du kan häva ditt köp eller returnera din beställning från själva beställningsdagen och fram till 14 dagar efter mottagandet av de beställda artiklarna. Om du har debiterats för beställningen får du en återbetalning. Om du väljer att behålla vissa av artiklarna och endast delvis häver din beställning, återbetalas inte fraktkostnaden. Du kan även kontakta info@ostersundsfk.se här vid eventuella frågor om returer och återbetalningar. 

Om du vill ångra ditt köp eller returnera din beställning, ber vi dig att meddela oss detta skriftligen på formuläret nedan.

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

RETURER

Östersunds FK garanterar en fullständig återbetalning av returvaror, under förutsättning att alla varor returneras i samma skick som de var i vid leveransen till dig. Detta innebär att varorna inte får ha skadats, nedsmutsats, tvättats, ändrats eller burits (annat än för att prova varan) och att lappar och etiketter är intakta.

GARANTI

Om de varor du har köpt är defekta, tillämpar Östersunds FK gällande konsumentlagstiftning. Om du inte är nöjd med dina varor på grund av uppenbara material- eller fabrikationsfel, inklusive skador som har uppkommit under transport – informera oss snarast om detta genom att skicka in i formuläret nedan.